Site Gratuit - Design Stellar

in

Buna,

Acest articol prezinta un model de site, dezvoltat de WebsiteMarket ca produse gratuit ce poate fi utilizat atat pentru proiecte hobby, cat si pentru proiecte comerciale. Inainte de a incepe, o sa spunem cateva lucruri despre noi.

WebsiteMarket — cine suntem

WebSitemarket este o agentie web din Constanta care isi propune sa ajute antreprenorii sa ajunga in mediul online printr-un buget redus. Procesul nostru de livrare este un pic diferit. Toate site-urile noastre sunt construite pe platforme moderne si sigure. La momentul editarii acestui articol, avem peste 50 de modele de site, oferite ca produse open-source. Pentru cei care nu stiu, toate produsele noastre sunt publicate pe Github, pentru o mai buna transparenta si pentru a fi o baza de invatare pentru studenti si dezvoltatorii tineri.

Site Gratuit Stellar - Site Prezentare

Stellar este un design minimalist potrivit site-urilor de prezentare cu accest pe informatie si text. Modelul are putine grafice si contine mai mult text cu un font clar si placut.

Site Gratuit Stellar - Un produs WebsiteMarket


Utilizare site

Pentru a utiliza efectiv acest site gratuit este nevoie de putin timp si ceva rabdare pentru a edita textele si pozele site-ului. Sursele site-ului pot fi accesate din DEMO-ul publicat aici prin apasarea butonul Download. Dupa ce dezarhivati sursele editati fisierul index.html pentru a salva datele companiei tale (numar de telefon, adresa..)


Resurse Site GratuitIn cazul in care aveti nevoie de suport sau mai multe informatii, va rugam sa accesati WebsiteMarket

Read next: