Creare Site Gratuit

in

In cazul in care ai nevoie de un site nou si nu stii cum sa il obtii fara nici un cost, acest articol iti va prezenta cateva optiuni.

Pentru a detine un site, vizibil pe internet vei avea nevoie de trei lucruri:

  • domeniul unde va fi vizibil site-ul pe internet: www.siteul-tau.com, de exemplu sau alt nume de domeniu reprezentatic pentru afacerea ta
  • hosting, unde va fi salvat site-ul (fisierele fizice)
  • site-ul in site (fisierele care compun site-ul)

Tehnologia a evoluat destul de mult, acum fiind destul de simplu sa detii obtii un site gratuit cu putin efort. Mai jos gasesti platformele din Romania unde iti poti construi singur un site, intr-un mod vizual iar hosting-ul si domeniul pot veni la pachet fara prea multa bataie de cap.


Webnode

Aceasta platforma detine un numar impresionant de template-uri pentru aproape orice nisa: site pentru afaceri, blog, restaurante sau site personal.

Costurile: pornesc de la 12Ron ( 3Euro / luna ) si urca lana la 64 Ron ( 14 Euro / luna ) pentru un plan complet.

Dupa adaugarea adresei de mail si a domeniului dorit, platforma te va redirecta in modul editare unde poti edita link-uri, poze si continutul paginilor. Modelul live editat de noi il puteti vedea accesand:

Creare Site Gratuit - Webnode.


Webwave

Ca si platforma anterioara, si Webwave ofera sabloane si template-uri pentru site personal, blog si o optiune de lucru pentru agentii unde sub un singur cont se pot crea site-uri pentru alti clienti. Planul gratuit nu permite editarea numelui de subdomeniu, fiind generat aleator. Testul facut de noi a fost publicat la adresa https://va6vxw.webwave.me/

Cu toate ca template-urile arata destul de bine si sunt usor de editat si publicat, platforma adauga un banner in josul paginii care este destul de vizibil cu textul “Creat in webwave ..” si partea cu domeniul needitabil, pentru mine cel putin, este un factor blocant sa merg mai departe in a folosi Webwave. Daca aceste aspecte nu te deranjeaza, Webwave ofera in rest o foarte buna experienta de editare si publicare a unu site gratuit iar pretul recurent lunar de 20 de lei este destul de bun.

Creare Site Gratuit - Webwave.


Flazio

Platforma are un design modern, planul premium are un cost lunar de 6.75 Euro / luna. Numarul de template-uri nu este impresionant dar poti gasi usor template-uri de design pentru aproape orice nisa: site personal, blog. Editorul de pagini pare usor aglomerat dar incercand sa editezi cateva elemente te vei obisnui repede cu meniul. Site-ul gratuit de test il gasesti la adresa:

Creare Site Gratuit - Flazio.


WebsiteMarket

Platforma noastra ofera cateva site-uri gratuite, disponibile pentru download si utilizare fara a crea un cont. Modelele gratuite le puteti viziona mai jos:

Site Gratuit Ui Kit

Acest design este unul elegant si simplu, potrivit site-urilor simple pentru companii si firme mici. In cazul in care detii o firma si doresti sa utilizezi acest model de site, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul si sa downloadezi site-ul. Spre deosebire de alte platforme, produsele noastre sunt open-source, asta insemnand ca oricine poate vedea codul sursa a site-urilor: Link-uri:

Site Gratuit Ui Kit


Site Gratuit Paper Kit

Acest design, arata impecabil pe orice dispozitiv si poate fi utilizat pentru site-uri de prezentare firma, compani servicii sau un simplu site personal. Link-uri:

Site Gratuit Ui Kit


Site Gratuit Material

Ultimul site gratuit prezentat in acest articol are un design impresionant. Te poti convinge de acest lucru accesand link-ul de demo pe mobil sau PC. Link-uri:

Site Gratuit Ui Kit

Read next: